NuSkin

A NuSkin egy közvetlen értékesítéssel (network marketing,mlm) foglalkozó vállalat, mely személyes értékesítés útján forgalmazza termékeit, melyek között higiéniás termékeket illetve táplálék kiegészítőket találunk.

A cég 1984- ben alakult az Egyesült Államokban. A network marketing vállalat rohamosan fejlődik, melynek bizonyítéka, hogy termékeit több mint 30 országban engedélyeztek és világszerte több aktív üzletépítővel büszkélkedhet. A New York-i tőzsdén 1997 óta jegyzik a NuSkin részvényeket.

Az MLM-s (network marketing-el vagyis a közvetlen értékesítéssel foglalkozó) cégek kínálatai közül a szépségápolási illetve táplálékkiegészítő termékek a legnépszerűbbek. Ennek köszönhető, hogy a NuSkin vállalat ezt az értékesítési formát választotta.

A NuSkin az elsők között ( MLM, Network marketing cégek) ismerte fel az internet jelentőségét, míg más hasonló cégek félnek tőle, mivel úgy gondolják hogy az veszélyezteti a hagyományos kiskereskedelmi hálózatukat.

A NuSkin nem kisebb célt tűzött maga elé, mint hogy a következő 5 évben ez a kiaknázatlan lehetőség biztosítja számára a bevétel jelentős részét.